Pályaorientációs nap túrkevei általános iskolában

Pályaorientációs nap túrkevei általános iskolában

A pályaválasztás nem volt és nem is lesz mindenkinél könnyű feladat és ehhez próbál Dévaványai Középiskola minden érdeklődő nyolcadikos tanulónak segíteni. Idén 2021. november 10-én Túrkevén is lehetőségünk volt szakképzésünket bemutatni a végzős általános iskolai tanulóknak, ahol néhány mesterfogás is látványossá tette képzéseink ismertetését. Az utóbbi időben, így most is jellemző, hogy minél több szakmát szeretnének úgy megismerni a pályaválasztók, hogy ténylegesen megtalálják az érdeklődésüknek és a tehetségüknek a legmegfelelőbbet, ezért mindig interaktív feladattokkal mutatjuk be iskolánkat és képzéseinket.

Most is nagyon sokan keresték fel standunkat, ahol kivétel nélkül minden szakmánk népszerűnek bizonyult vagy azért, mert a jelenlévő többi iskola képzései között nem volt megtalálható (pl. a fodrász képzés) vagy azért, mert olyan interaktív feladatokat állítottunk össze, amelyek miatt töretlen volt az érdeklődés.

Köszönjük a lehetőséget, hogy ismét bemutathattuk középiskolánkat a Túrkevei Petőfi Sándor Általános Iskola pályaorientációs napján.

Földi Zoltán