A 11. R (szakközépiskola) szintvizsgája

Osztályunk, tanáraink segítségével már a februári hónapban elkezdte a szintvizsgára való felkészülést. Folyamatosan dolgoztuk ki a témaköröket, nap mint nap készültünk a vizsgák napjaira.
2016. március 7-én megkezdődött az osztályunk szintvizsga hete. Első sorban szakmai tudásunkat mutathattuk meg szépészet, illetve ügyvitel ágazatban elméleti, valamint gyakorlati téren. Szóbeli feleletünknél ,,felügyeleti bizottság” vett részt szakoktató tanárunk mellett. Ezt követő napokban írásbeli vizsgát kellett tennünk a humán tantárgyakból, azaz a magyar nyelv és irodalomból, matematikából, történelemből és idegen nyelvből. Amennyiben nem sikerült az írásbeli számon adásunk, abban az esetben a szóbeli vizsganapon (azaz március 17-én) javíthattunk. Feleletünk úgy zajlott, hogy borítékokban fel volt címkézve az aktuális tantárgy témakörei, melyek kihúzása után 20 perc felkészülési időt kaptunk. Ezután demonstráltuk vázlatunkat összefüggő szövegként.
Majd a következő napokban megtudhattuk érdemjegyeinket. A szintvizsga tökéletes bemelegítés a közel jövőben bekövetkező érettségire.
Szeretnénk megköszönni tanáraink segítőkészségét és felkészítését!

Bakó Doroti Anita

DSCN5155k