VÁLLALKOZÓI FÓRUM

2019. november 20-án második nyílt napunkon az általános iskolásokon kívül ellátogattak hozzánk a tanulószerződéses gyakorlati helyet biztosító vállalkozók és a helyi általános iskolák képviselői is.

A vállalkozói fórumot Simon István Tamás, a Gyulai Szakképzési Centrum kancellárja nyitotta meg, hangsúlyozva a szakképzési változások fontosságát, illetve Dévaványa sajátos helyzetét a Centrumon belül.

Valánszki Róbert polgármester úr szintén megtisztelte rendezvényünket, méltatta a város és iskola sokoldalú együttműködését.

A fórum legfontosabb témái voltak: a szakképzési rendszer átalakítása, az új OKJ és iskolánk új képzései, a SNI diákok elméleti és gyakorlati felzárkóztatása és az iskolai tehetséggondozás, a fodrász sikerek és felkészítések. A tervezett napirendek mellett lehetőség nyílt kötetlen beszélgetés formájában a szakképzés, a gyakorlati oktatás továbbfejlesztéséről is véleményeket, tapasztalatokat cserélni.

a fórum alkalmából iskolánk minden szakmájának múltját és jelenét bemutató kiállítást állítottak össze szakoktatóink és diákjaink.

Tóth Erika, igazgató