EUROPE CUP – EURÓPA KUPA eredmények

https://www.facebook.com/danyirendezvenyekhu/posts/1388732274592868

EUROPE CUP – EURÓPA KUPA eredmények

avagy egy vidéki kis városból Európa első helyére
és a másodikra, harmadikra is rögtön….

16 ország 220 versenyzője között a Budapesten, a Boscolo New York Palace Luxory hotelben megrendezett Europe Cup versenyen

a dévaványai fodrász csapat 4 versenyszámban indult.

HÁROM SZÁMBAN a BAJNOKI címet, mellette kettőben ezüst és kettőben bronzérmet hozott el a ványai csapat!

Egy versenyszámban, a fonással készített nappali frizura kategóriában MINDHÁROM helyezést a ványai diákok érték el!

A bajnoki címet Surányi Alexandra (11. osztály) nyerte, ezüst érmes Nagy Adrienn (13. évfolyam), bronz helyezés: Balogh Viktória (10. osztály).

Marcell hullám kategóriában Hajdu Bálint 10. osztályos tanulónk kupa győztes lett.

A dobogó második fokán is a dévaványai középiskola 14. évfolyamos diákja, Bodóczki Fruzsina állt.

A fonással készített estélyi frizura kategória bajnokaként szintén Hajdu Bálintot ismerte el a neves zsűri. Itt Hülvely Zita, 14. évfolyamosunk bronzérmes.

A fantasztikus eredmények mögött rengeteg felkészülés, kreativitás, gyakorlás, szakmai munka áll, melyért Európa-Bajnok oktatóinkat Gellai Zoltánnét és Dr. Laczóné Kiss Ágotát illeti őszinte csodálat és hatalmas elismerés.

Az országos első helyezések után azt hittük, már nem lehet feljebb és továbblépni. Bebizonyították, még mindig tudnak fokozni teljesítményükön és többre, magasabbra szárnyalni.

Nem csupán Magyarország, Európa legjobbjaivá válni…

Összesített eredményeink: 3 Európa bajnok (Marcell hullám, nappali és estélyi, fonással készített frizura), 2 ezüst érem (Marcell hullám és nappali frizura), 2 bronz helyezés (nappali és estélyi, fonással készített frizura).

További helyezések:

Nappali fonás:

  • Csordás Virág és Malomsoki Naomi 4. hely (holtverseny)
  • Fejes Szilvia és Ozsváth Veronika 8. (holtverseny)

Marcell hullám:

  • Szilágyi Fanni 4.
  • Földi Csilla 10.

Konty:

  • Hajdu Bálint 4.
  • Kontra Ildikó 5.
  • Szilágyi Fanni 6.

A hatalmas öröm mellett kimondhatatlan megtiszteltetés, hogy ilyen munkatársakkal és tanulókkal dolgozhatunk, akik munkáját öröm támogatni, segíteni, akik nap mint nap, versenyről versenyre bizonyítják: a szakma szeretete, az egymásra figyelés, az elhivatottság a fellegekbe röpíti teljesítményeiket. Nem csak a felkészítőket és résztvevőket, hanem mindenkit, akik, még ha közvetetten is, de részesei lehetnek ezen hatalmas sikereknek.

Köszönjük kiváló oktatóink és tanulóink munkáját, a szülők és a Gyulai Szakképzési Centrum vezetőségének, illetve a Túrér Partja Alapítványnak segítő támogatását.

Köszönjük Valánszki Miklós Róbert Polgármester Úr támogatását mind a nevezések terén, mind abban, hogy e jeles versenyeredmény iskolai kihirdetését személyes jelenlétével megtisztelte és külön városi elismerést is nyújtott át a versenyzőknek és felkészítő tanáraiknak.

Tóth Erika, igazgató