GYAKORLATI HELYEK – NYÁRON IS NAGY-ÜZEMBEN

GYAKORLATI HELYEK – NYÁRON IS NAGY-ÜZEMBEN

Az iskolánkban oktatott képzések legtöbbjében az év közben elsajátított ismereteket a nyár folyamán 140 órás gyakorlaton kamatoztathatják diákok.

Megtapasztalhatják, milyen napi 7-8 órát (életkoruk függvényében) dolgozni a választott szakmájukban. Ez teljesen más, mint a megszokott élet a tanév során. A gyakorlati helyek szakembereitől olyan fogásokat, munkamódszereket „leshetnek el”, amit az iskolában esetleg nem is láttak. És viszont: bemutathatják azokat a legújabb, legfrissebb ismereteket, melyeket oktatóiktól sajátítottak el, melyek akár a vizsgákon, akár majd a való életben újdonságokat jelentenek.

Intézményünk oktatói a nyár folyamán felkeresik a külsős gyakorlati helyeket. Részben azért, hogy személyesen is találkozzanak a cégek, vállalkozások képviselőivel, illetve azért is, hogy konzultálhassanak a diákok képességeiről, teljesítményéről, a tanulói és iskolai munka fejlesztési lehetőségeiről.

Ez úton mondunk köszönetet minden gyakorlati helynek, cégnek, vállalkozásnak, együttműködő duális partnerünknek. A gyakorlat teljesítése után jó pihenést, sok szép emlékben gazdag nyári szünetet kívánunk minden tanulónknak és családjaiknak.

Tóth Erika, igazgató