Folytatás következik

A szünet elröppent, viszont folytatni kell a tanulást. Igaz, nem a megszokott módon.

Az iskola padok üresek. Most aztán sok minden kiderül rólunk sok mindent felfedezünk magunkban. Miért is ne hozhatnánk ki a legjobbat ebből a helyzetből? Hiszen a megkezdett tanévet be kell fejezni. Iskolában, otthon, akárhol legyél.

Nem is régen a mentálhigiénés előadásokon megbeszéltük, hogy segítséget  kaphatunk, viszont, hogy mit kezdünk vele az a mi felelősségünk. Tanáraitok leadják a tananyagot, támogatnak titeket. Viszont, a házi feladatot nektek kell elküldeni, időben a megadott helyre. Rajtatok múlik, hogy mennyire igyekeztek lépést tartani.

Az iskolában, órarend szerint teltek a napok. Otthon is ideje egy napirendet kialakítani! Hiszen a rendszer, a rendszeresség már fél siker. A tananyagot, házi feladatokat olyan mederben kell tartani, hogy azok átláthatóak követhetőek legyenek.

Könnyítsd meg saját dolgodat! Itt az ideje előkapni a naptáradat, jegyzetelj! Így biztosan tudod tartani a határidőket. Hasznosítsátok a szünet alatt begyűjtött energiákat, vessétek bele magatokat a tanulásba!!!

Kitartást kívánok, hamarosan a célegyenesbe érkeztek!! 🙂

Borsós Mária