Cedefop Fotópályázat 2019 – „Mondd el a történeted!”

Cedefop Fotópályázat 2019 – „Mondd el a történeted!”

Az Európai Unió és a Cedefop (Európai Szakképzés-fejlesztési Központ) negyedik alkalommal hirdeti meg fotópályázatát a szakképzésben tanuló diákok számára. A sikeres pályázónak olyan élményalapú pályamunkát kell benyújtania, mely kapcsolódik a szakképzés világához.

A pályázat során a résztvevőknek egy 4-5 fotóból álló fényképes történetet kell készíteniük, melyet egy rövid, legfeljebb 100 szóból álló leírással kell kiegészíteni, bemutatva a munkájuk mögött álló koncepciójukat. A pályázat során kizárólag a szakképzésben vagy felnőttképzésben tanuló diákok, hallgatók által indított csapatok jelentkezését várják.

A 2018. évi rendkívül sikeres pályázati felhívásra 18 ország több mint 100 csapata nevezett.

A verseny hatalmas hazai sikerrel zárult, ugyanis a győztes pályamunkát a Ceglédi SZC Bem József Műszaki Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája, annak „C.Force team” nevű csapata készítette el.

A 2019-es fődíj keretén belül a két győztes csapat elutazhat Helsinkibe, ahol részt vehet az Európai Szakképzési Hét gálavacsoráján, melynek során bemutatják a győztes pályamunkákat és kihirdetik a nyertest.

További információ:

http://site.nive.hu/refernet/index.php/hu/hirek/196-cedefop-fotopalyazat-2019-mondd-el-a-torteneted