Első hetünk a kollégiumban

Kissé megilletődve költöztünk be a kollégiumba. Több mint 14 év után nehéz volt elszakadni otthonról. A beilleszkedés nem volt nehéz, mivel nagyon kedvesen fogadtak minket a kollégiumi nevelők és az új tanáraink.

Szobatársainkkal is hamar megtaláltuk a közös a hangot, szabadidőnkben elmegyünk sétálni, beszélgetni és még közös filmezéseket is szoktunk tartani.

Az iskolamenzán kapott ételeknél igyekeznek odafigyelni egészségünkre, így fehérkenyér helyett félbarna kenyeret kínálnak, illetve az ennivalók is mindig változatosak.

Nevelőink igyekeznek minél barátságosabbá, családiasabbá tenni számunkra a kollégiumot. Bizalommal fordulhatunk feléjük ha kérdésünk vagy esetleg valamilyen gondunk akad.

Az iskolában számos új dolgot és tudást tudunk majd elsajátítani a szakmai és humán tantárgyak megismerésének keretein belül.

Az intézmény minden területe odafigyel a megfelelő biztonság és egészség fenntartására. Több helyen kézfertőtlenítő van kihelyezve az épületen belül, illetve hőmérésre alkalmas eszközökkel is rendelkezik a középiskola.

Biztonságban, és jól érezzük magunkat az új környezetünkben.

Monoki Dóra Erika