Köszönet

Ez úton is szeretnénk köszönetet mondani Tímár Vince Úrnak iskolánk valamennyi diákja és munkatársa nevében a hosszú évek közös, sikeres gyakorlati oktatás együttműködéséért.
Mindemellett az idei vállalkozói fórumon tett és azóta meg is valósított felajánlásáért, amelynek köszönhetően iskolai környezetünk és gyakorlati termeink váltak még modernebbé és szebbé.

A mobil-eszköz töltő konzol nem csupán rendkívül hasznos mai digitális világunkban, hanem igényes kivitelezésével az aulánk modern színfoltja is.
A szintén látványos formájú fém-szerkezetű állványok és az extravagáns szék fodrász tanműhelyünk kiállítási részében állandó bemutató eszközökként tanúskodnak a két, egymástól távol állónak tűnő, de mégis szoros munkakapcsolatban lévő szakma együtteséről.

Hiszen a hegesztő képesítést választó fiatalemberek évek óta verseny-nyertes modellek a fodrászok férfi-szakág megmérettetésein. Most az Ön felajánlásának köszönhetően nem csupán modellként, hanem kiállítási és használati eszköz elkészítőjeként is jelen van a hegesztő szakma a fodrász-oktatásban.

Köszönjük nagylelkűségét, segítőkészségét!