Ünnepi megemlékezés

2018.03.14-én méltó módon emlékeztünk meg az idén 170. évfordulójához érkezett 1848-49-es forradalom és szabadságharc eseményeiről.
Kitartó gyűjtőmunka, próbák és gyakorlások után osztályfőnökünk vezetésével „színpadra állítottuk” ezen történelmi eseményt.

Nagyon jó volt, hogy az osztály teljes létszámmal dolgozott. Biztattuk és segítettük egymást, így megint összébb kovácsolódott közösségünk.

Azonban nemcsak a mi munkánk volt benne a műsorban. Köszönjük Borsós Marika néninek az aula ünnepi díszítését, Schwarcz Julika néninek a versválasztást, Papp Lajos tanár úrnak a hangosításban nyújtott segítséget, Nagy Éva tanárnőnek és Földi Zoltán tanár úrnak a rengeteg fényképet, a 2/14. és 1/13. fodrász tanulóknak a kellékek elkészítését, és a DÁMK valamint a Ványai Ambrus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola támogatását, ahonnan népi szoknyát és a zászló megjelenítéséhez színes anyagot kaptunk. S aki ezt az egészet összefogta, osztályfőnökünk, Molnár Tündike néni.

S ez a legfontosabb: az összefogás és egymás segítése egy jó cél érdekében, úgy ahogy történt ez 170 évvel ezelőtt március 15-én.

  1. C osztály tanulói