Beiskolázási körút

Ismét elérkezett a tanév azon szakasza, amikor –a többi iskolához hasonlóan mi is, -útra keltünk, hogy a közeli és távolabbi településeken élő általános iskolás diákoknak bemutassuk iskolánk képzési kínálatát.

Fontosnak tartjuk, hogy ne csak az interneten, közösségi oldalakon, vagy az ismerősök által elmondott –sokszor „mesékből” ismerjenek meg bennünket, ha nem „élőben” mutatkozzunk be a végzős diákoknak. Helyben, a környező településeken gyakrabban tudjuk iskolánk jó hírét kelteni, de távolabbi települések diákjait is szeretnénk iskolánkba csábítani. Így több kolléga felvértezve reklám- valamint szóróanyaggal útnak indul, s lehetőség szerint végig látogatja az általános iskolákat.

Diavetítés az iskoláról, szakmáink, képzéseink, diákéletünk, rendezvényeink, alapítványunk…. mind-mind bemutatásra kerül. Az érdeklődőknek kedveskedünk órarenddel, könyvjelzővel valamint humoros, illetve hivatalos szakmabemutatóval. Ezt örömmel szokták fogadni. Válaszolunk a feltett kérdésekre, mesélünk a kollégiumunkról.

Bízunk benne, hogy munkánk nem volt, s nem lesz hiábavaló!

Nagy Éva
kollégiumi nevelő

20161122_122325_kicsi