ÉPÜLET FELÚJÍTÁS – ÁTADÓ ÜNNEPSÉG

belso12015. november 25-én a lázas készülődés nem csupán első nyílt napunkat jelezte az iskolában, ahová a gyomai, körösladányi és szeghalmi iskolák nyolcadikosai látogattak el.

Ezen a napon sokkal több vendég érkezett hozzánk a gyönyörűen megújult iskolaépület átadó ünnepségére. Hiszen az elmúlt hetekben megfeszített, fegyelmezett munka eredményeként minden külső nyílászáró cseréje, az épület külső és födémszigetelése zajlott le. A hatalmas beruházás önkormányzati pályázat, képviselői és városvezetési összefogás és természetesen profi kivitelezés eredményeként jöhetett létre.

Az átadó ünnepségen először Dr. Latorczai János úrnak, az Országgyűlés alelnökének elismerő szavai hangzottak el. Majd Dankó Béla országgyűlési képviselő úr méltatta a példás összefogást, a városunk fejlődését mutató sok beruházást, közülük is az egyik legkiemelkedőbbet és elismerésre méltóbbat, az iskolák, tanügyi épületek felújítását. Valánszki Miklós Róbert polgármester úr hangsúlyozta az oktatás és képzés fontosságát városunk számára. Majd Németh Nicola, a kivitelező cég képviselője ismertette a beruházás paramétereit, fejezte ki köszönetét a beruházás minden segítője, munkatársa részére.

Az ünnepélyes szalag-átvágást követően a nyílt nap helyszíneit keresték fel a vendégek, ismerték meg az itt folyó képzéseket.

AZ ISKOLA VALAMENNYI TANULÓJA ÉS DOLGOZÓJA KÖSZÖNETET MOND MINDENKINEK, AKIK HOZZÁJÁRULTAK AHHOZ, HOGY CSODÁLATOS SZÉP ÉS A MODERN KOR KIHÍVÁSAINAK MINDENBEN MEGFELELŐ KÖRNYEZETBEN FOLYTHAT A KÖZÉPISKOLAI NEVELŐ – OKTATÓ MUNKA.

A KörösHírcentrum szöveges beszámolója, fotói és a hanganyagok elérhetők:
a http://koroshircentrum.hu/player.php?sid=750 linken

Tóth Erika, igazgató

belso2 kulso